De færreste gifter sig med tanken om, at ægteskabet en dag går i stykker. Desværre viser statistikken, at dette ofte er tilfældet.

Når et ægteskab opløses, er der en lang række juridiske problemstillinger, som du skal forholde dig til, og som kan være vanskelige at håndtere oveni de følelsesmæssige problemer, der opstår, når vejene skilles.

Hvis man vælger at gå fra hinanden, er der mange ting der skal tages stilling til: forældremyndighed og samvær, retten til lejligheden, ægtefællebidrag og børnebidrag, pensioner og forsikringer, bodeling, herunder fast ejendom, selvstændig virksomhed mv.

Vi anbefaler altid, at hver ægtefælle tager hver sin advokat med på råd, uanset hvor meget der skal rådes om. Vi står klar til at hjælpe i hele forløbet efter behov.

Selve separationen eller skilsmissen kan man ansøge om i Statsforvaltningen. En bevilling til separation eller skilsmisse forudsætter, at parterne er enige om vilkårene for separationen. Hvis ikke der kan opnås enighed, må ægteskabet opløses ved domstolene, hvorefter man kan få en dom. Afhængig af ens indtægt, vil der eventuelt være mulighed for, helt eller delvist, at få dækket sine omkostninger til advokat.

Det er vigtigt, at få opløst ægteskabet på en god og ordentlig måde. Problemerne skal på plads med det samme, hvilket kræver en erfaren og dygtig advokat.

Kontakt Berg Advokater for et uforpligtende møde.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om din situation

Ring og få en snak eller book et uforpligtende kaffemøde, og lad os sammen finde en løsning på din udfordring

Kontakt os