Konkursbehandling

Når en virksomhed eller en privatperson går konkurs, er det afgørende for boets behandling, herunder for ansatte, samarbejdspartnere, pengeinstitutter, ejeren m.fl., at konkursbehandlingen foregår så effektivt som muligt, så ejerne og kreditorerne kan komme igennem konkursen med mindst muligt tab og færrest mulige konsekvenser.

Hos Berg Advokater har vi en bred og mangeårig erfaring i behandlingen af både større og mindre konkursboer. Vores advokater bestræber sig på at behandle konkursboet effektivt og grundigt, således kreditorernes tab begrænses så meget som muligt.

Vores advokater udpeges ofte som kuratorer i konkursboer, hvor begæringen fremsættes af enten virksomheden selv, andre virksomheder, pengeinstitutter, gældsstyrelsen eller lønmodtagere. Du kan derfor sikkert og trygt overlade behandlingen af din virksomheds konkurs til vores specialiserede insolvensadvokater.

Ønsker du yderligere oplysninger om, hvordan en konkursbehandling foregår, eller blot rådgivning, er du velkommen til at kontakte en af vores specialister for en snak eller et uforpligtende møde.