Navigation i det immaterielle område

Spørgsmålene om immaterialretten er mange, varierede og komplekse. Berg Advokater rådgiver alle virksomheder indenfor immaterialretten, særligt i reglerne for varemærker, domænenavne og ophavsret, men også indenfor design, patent og patentlicensaftaler.

Et varemærke er kendetegnet for et produkt eller en udbudt ydelse, hvorfor ingen virksomhed kan tåle, at dets varemærke(r) benyttes af andre. Vi anbefaler derfor altid, at varemærker beskyttes mod misbrug ved registrering og rådgivning ved en advokat.

Vi har stor erfaring i at hjælpe med at foretage varemærkeundersøgelser og registrering af varemærker i Danmark, EU og resten af verden. Vi fører sager indenfor varemærker og domænenavne – bl.a. om registrering, krænkelse, ændring af varemærker, anvendt brug og ophævelse m.v. ved de relevante myndigheder, herunder domstolene, EU’s varemærkekontor samt Klagenævnet for Domænenavne.

Vi rådgiver og bistår virksomheder ved konflikter om retten til domænenavne og virksomhedsnavne, og fører sager for Klagenævnet for Domænenavne og domstolene.

Berg Advokater har i øvrigt stor erfaring i at rådgive om markedsføring og krænkende markedsføring – eks. sager om tilsidesættelse af god markedsføringsskik, produktefterligning, og illoyal markedsføring.

Ring og få en snak eller book et uforpligtende kaffemøde, og lad os sammen finde en løsning på din udfordring

Kontakt os