Vi har stor erfaring indenfor bestyrelsesarbejde – det være sig både som bestyrelsesmedlem og som rådgiver.

Valg af bestyrelse til en virksomhed – ofte et aktieselskab eller et anpartsselskab – er en vigtig beslutning. Desværre ses alt for mange virksomhedsejere/aktionærer, der blot vælger nogle de kender eller får anbefalet i deres nærmeste bekendtskabskreds, uden tanke på om de er bedst egnede.

Som bestyrelsesmedlem i et selskabs bestyrelse kræves, at man grundigt sætter sig ind i det pågældende selskab og dens aktiviteter, således at man kan bidrage til at sikre selskabets fremtidige eksistens.

Via vores erfaringer fra vores arbejde som advokater og fra andre bestyrelser kan vi aktivt deltage i bestyrelsesarbejdet og dermed medvirke til at fastsætte selskabets generelle økonomiske udvikling, formulering af selskabets politikker samt medvirke til at føre et almindeligt tilsyn med, at direktionen varetager sine opgaver.

Vi tilbyder rådgivning i bestyrelsesarbejdet, og bistår gerne som bestyrelsesmedlem, formand eller dirigent – både for virksomheder, andelsboligforeninger, lejer- og ejerforeninger m.v.

Erik Berg fra Berg Advokater er medlem af Danske Bestyrelsesadvokater

Ring og få en snak eller book et uforpligtende kaffemøde, og lad os sammen finde en løsning på din udfordring

Kontakt os